recenze

Some Peace Of Mind

Some Peace Of Mind

Kdyby se mi uprostřed noci objevil v pokoji neznámý muž, asi bych ho hned nenásledoval. Ale v Some Peace Of MInd hrajete za hocha, který se zrovna nebojí hledat věci a jit po stopách neznámého.
Hra dělána v Game Makeru, a která na to ale vůbec nevypadá. Stylem se adventura řadí mezi point-and-click akorát většina místností a míst je řešena pomocí fotografií. I předměty, až na výjimky jsou z reálného světa, ale mnohdy zapadnou v „bordelu“ všude kolem. Většina místa, kam se dostanete, vypadá totiž jako můj byt, takže najít, co potřebujete, je občas docela problém. Pomáhají aspoň aktivní místa, ale i ty se dají lehce přehlédnout. To je asi jediné velké negativum, které pro hru mám. Co mně osobně nadchlo, krom použitých „fotografií“, je délka. Hra vám minimálně potrvá 1 hodinu. Jedná se spíše o kousek, pro pravé adventuristy a některé hádanky jsou docela peklo, ale jde přeci o výzvu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Tinka2104

Tinka2104 | 30.09.20 v 23:40

Perfektně udělaná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.08.16 v 17:55

tak jo asi dám

Twister | 21.02.12 v 13:40

To Solar: Najdi šachovnici (je hned na začátku), tam najdeš první nápovědu.

Solar | 21.02.12 v 11:55

Prosím o radu. Pro získání hesla mám zatím nápovědu z kalkulačky, USB a prstenu, ale zasekla jsem se u šachovýho krále a netuším, jak ho začít hledat. Jestli někdo ví, dejte vědět. Dík


galerie

Some Peace Of Mind Some Peace Of Mind Some Peace Of Mind Some Peace Of Mind