recenze

Cougar's Quest for Freedom

Cougar's Quest for Freedom

Tato černá kočka je už znuděná každodenním vysedáváním na gauči, spánkem a zanecháváním chlupů na všem možném oblečení. A tak jednoho dne, kdy je pohovka obsazena a žádné nové hadříky nejsou v dohledu rozhodne se, že se podívá, jak to chodí tam venku, za skleněnými dveřmi. Jakým způsobem to tento zvířecí mozeček udělá?
Každý kdo má doma kočku či kocoura v této hře potká spoustu známých situací. Ale všichni bez výjimky se zabaví touto humornou gameskou.

Zvědavost této čičinky nezná mezí, a tak je ochotna udělat téměř všechno pro to, aby se nadýchala čerstvého venkovního vzduchu. Neštítí se ani svést vinu na ostatní zvířecí členy této domácnosti. Lámat hlavu si začnete poměrně záhy, kdy prozkoumáte všechna zákoutí bytu a tu a tam seberete nějaký ten předmět. Kromě těchto běžných akcí můžete také požívat své drápky. Ne vždy to je moudré, ale na to už musíte přijít sami. Jakýkoli správný krok směrem k nevázané svobodě je odměněn bodovým ziskem. Z toho lze vidět, že hra nepatří právě nejdelší, přesto to není záležitost na pět minut. Další body získáte za různé „blbůstky“ páchané někde v domě. K ničemu to není, ale je to přinejmenším zábavné.

Humor, originalita, zapeklité hádanky a zvířátka. Zkrátka všechno, co by měla dobrá adventura mít, je k dispozici v tomto staženém souboru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Cougar's Quest for Freedom Cougar's Quest for Freedom Cougar's Quest for Freedom Cougar's Quest for Freedom

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce