recenze

Farm Invasion USA

Farm Invasion USA

Mimozemšťanům došel popcorn, a žádná kukuřice tak není v bezpečí. Vy jim ale nedáte ani kus. Braňte vaši farmu v této šílené gamese, kde budete kosit kupu emzáků a současně sklízet kukuřičné klasy.
Ujímáte se role venkovana, který si invazi ufounů nenechá jen tak líbit. Nasednete do kombajnu a začnou zemědělská jatka. Jakmile totiž nasednete a rozjedete se, začíná hra ve stylu „zlikviduj co můžeš a dojeď co nejdál to půjde“. Cestou sbíráte kukuřičné lány, čímž získáváte prostředky na nákup upgradů. Současně pak likvidujete mimozemské nepřátele, létající talíře a vyhýbáte se nejrůznějším objektům.
Už tak má hra svižné tempo a bude ještě větší. K dispozici budete mít nejrůznější zbraně, boosty a velmi bohatá je také složka nákupů. Můžete si koupit těžší levely, plnit v nich úkoly (vydrž tolik a tolik sekund, znič tolik a tolik objektů apod.) nebo upgradovat váš smrtící sekací kombajn. Ano, ceny jsou poněkud vyšší, ale hra je taková zábava, že nebudete chtít přestat. Neskutečná návykovka s jednoduchým ovládáním. Připojit se lze i přes Facebook účet a jen trochu pozlobí objevující se reklama .

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Farm Invasion USA Farm Invasion USA Farm Invasion USA

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce