recenze

Cosmos Quest III: The Mines of Isagor

Cosmos Quest III: The Mines of Isagor

Cosmos Quest je vesmírné dobrodružství, které se může pyšnit již třetím pokračováním. A tvůrci se opět vytáhli, což se odráží především v grafické stránce. Ponořme se opět do spleti hádanek, puzzlů a rébusů ve stylu klasických adventur a pomozme další planetě z úzkých.
Jste připraveni se pustit do akce a pomoci planetě Isagor?

Dnešní příběh se začíná odehrávat na lodi a to ve velkém stylu. Na úvod si totiž musíte relativně svižně poradit s nájezdem nepřátelských raket. Takové akční zahájení je jistě sympatické, i když se bude možná opakovat vícekrát. Jakmile přistanete na kýžené planetě, dochází ke zvolnění v klasickém adventurním stylu. Budete chodit po (nejenom) zasněžených pláních, hledat různé předměty a vodítka k rozluštění hádanek, které jsou nezbytnou podmínkou k postupu dále. Proč zmiňuji právě chození po zamrzlé poušti? V tomto aspektu se dá jednoduše ztratit a hezkých pár minut můžete bloudit sem, tam a hledat správnou lokaci. Naštěstí je možné proces chůze dvojklikem odstranit a hnedka skočíte na následující obrazovku. Není na škodu všechny předměty v inventáři prozkoumat, neboť mohou skrývat zásadní informaci. Vaše počínání je doprovázeno ziskem bodů, což můžete sledovat v pravém horním rohu herní obrazovky.

Povedená adventura, která oslní především svou vizuální stránkou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Cosmos Quest III: The Mines of Isagor Cosmos Quest III: The Mines of Isagor Cosmos Quest III: The Mines of Isagor Cosmos Quest III: The Mines of Isagor