recenze

2015 IIHF

2015 IIHF

Kompletní informační i statistický servis. Mějte probíhající MS v hokeji v České republice doslova pod palcem. Ať už hledáte v podstatě jakoukoli informaci z Mistrovství světa v nejrychlejší kolektivní hře, díky této oficiální aplikaci ji budete mít k dispozici rychle a přehledně.
Jestliže chcete mít dokonalý přehled o všem, co se během zápasů na MS šustne, pak by vám tato aplikace ve vašem zařízení neměla chybět. Jako při každé významné sportovní události mají uživatelé možnost stáhnout si aplikaci a být v obraze.
Základní menu obsahuje všechny základní položky pro jednoduchou orientaci. Aplikace vám poskytuje vše, od týmů a jejich sestav, přehledu zápasů, až po zpravodajský kanál. Aplikace obsahuje několik vynikajících vychytávek. Milovníci statistik budou mít přehled o nejproduktivnějších hráčích, hvězdách jednotlivých zápasů nebo střelcích gólů. Výborná je možnost nastavení důležitých událostí u každého zápasu. Pomocí upozornění tak dostanete informaci například při vstřelení gólu nebo začátku další třetiny.
Stručně řečeno, s touto aplikací můžete v klidu vyjít ven a nemusíte se bát, že by vám něco důležitého uniklo.

Naleznete na Google Play

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

HAL

HAL | 20.09.15 v 09:34

to jsem prošvihnul

janice11

janice11 | 08.05.15 v 11:39

Perfektní pro ty, kteří nemohou být přímo u toho.


galerie

2015 IIHF 2015 IIHF 2015 IIHF 2015 IIHF