recenze

Hope

Hope

Probouzíte se ve zvláštním světě, který je plný tajemných strojů a postav. A jedna z nich stojící opodál, by vám mohla dát odpovědi na vaše dotazy. Stačí se dostat z vězení, vyřešit pár jednoduchých hádanek a konec na sebe nenechá dlouho čekat. Přijemná gameska na pár minut hraní.
Krátká adventura svou náročností určena spíše začátečníkům.

Hlavní hrdina je lapen v báni a z povzdálí na něj kouká tajemná osoba. Zprovozněte most a můžete se vydat po stopách zahalené cizinky. Jakmile se ovšem dostanete do víru dění, nastává konec. Hra je to skutečně kratičká a těch pár puzzlů vám taky nezabere celý den. Stačí se jen dobře dívat a všechno pečlivě prozkoumat. Graficky se mi hra líbí, neboť tento styl mám rád a připomíná mi staré časy. O jednoduchosti svědčí také fakt, že kurzor myši má jen jednu klikací možnost.

Naděje umírá poslední, a tak tu zůstává ještě dějová linka. Kýčovité rozuzlení a otevřený závěr není něco, co by v tomto případě působilo pozitivně. Přesto nechci říct, že je tato hra hloupost. Pro začátečníky v tomto žánru nebo obdivovatele Bena Chandlera je to titul přijatelný. I když tento tvůrce vytvořil už lepší dílka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Hope Hope Hope

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce