recenze

Rooms

Rooms

Tato hra je poutavá adventura jejímž hrdinou je Johny Depp. Nesmysl, není to adventura je to originální skládačka. Ne, není to jedno ani druhé, ale Depp tam je, totiž vlastně je to obojí a on jenom vypadá jako… Tak co to tedy je? To se dozvíte v naší recenzi.
Toto dílko má na svědomí skupinka korejských studentů. Je to skládačka s prvky adventury. Je to adventura, kde se neodehrávají žádné zdlouhavé pitomé dialogy, pouze se přečtou noviny a hned se skládá puzzle. Připadá vám tato recenze zmatená? To proto, že Rooms mě zkrátka uchvátila a já už to chci honem napsat a jít si zase hrát, takže stručně, jo?

Máte před sebou skládačku, jejíž dílky představují kousky pokojů a krajiny. Úkolem je vše složit tak, aby hrdina mohl projít dveřmi v posledním dílku. K úspěšnému řešení vám pomohou noviny. A víc už spoilerovat nebudu, abych vám nezkazila prožitek. Řešení je vždy intuitivní. Hra je dobře promyšlená, provedení a hudba jsou znamenité. Myslím, že tento kousek neodradí ani nepřátele adventur (mě) a zaujme i ty, co se jim obvykle nechce moc myslet. Nenechte si tuto kvalitní zábavu ujít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

bohda | 19.06.07 v 17:07

pro mne je to zajímavá a dobrá hra,mám ráda řešení a problémy a tahle je dobrá,protože nemusím začínat od začátku,když se mi to nepovede,jen když skončím

AdaDanjermond | 15.06.07 v 06:41

Myslim to vazne, je to muj subjektivni dojem :) Je mi lito, ze se vam hra nelibi :(

gonzo | 14.06.07 v 23:43

92%...to snad nemuzes myslet vazne,holka...

mr.cihla | 14.06.07 v 20:44

Jako de to, ale jestli az 92, to se mi nezda..80%


galerie

Rooms Rooms Rooms

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce