recenze

Wrath of Gods

Wrath of Gods

Člověk má občas chuť prostě zapnout moderní MMORPG webovku, i když je podobná mnohým jiným. Občas narazí na výbornou, občas na hroznou hru, tak jak je na tom Wrath of Gods?
Celá hra se od konkurence až tak moc neliší. Máme tu výběr ze 4 postav – bojovník, kouzelník, kněz a zloděj. Všichni mají své specifické vlastnosti, schopnosti a užití v guildě, tedy hlavně v teamových bojích. Pozadí hry už je trošku odlišné a snaží se budovat svůj vlastní fantasy svět. Ve zkratce se jedná o svět Masure, kde si několik starověkých draků vybralo pár smrtelníků a darovalo jim velkou moc a schopnosti. Mnozí využili dar a začali bojovat ve spojení s ostatními proti démonům, kteří svět stále obtěžují. Ale objevili se dva, kteří dali přednost temné straně, uzavřeli spojenectví s démony a osvobodili ty největší z nich. Tak začíná další doba temna a svět se vrhá do chaosu války a vy se zrovna objevíte na scéně.

Hlavní děj a náplň už tak originální není, začátek vás naučí všechny možné prvky ovládání a po prvních questech a získávání zkušeností se vám začnou otevírat možnosti jako guilda, PvE nebo PvP raidy. Zkušenější hráč okamžitě pozná UI a náplň, kterou už zná, a bude jako ryba ve vodě, pokud ho takovýto styl baví. A on překvapivě baví. Náplně je od začátku hromada. Tvůrci se do hry snažili přidat něco navíc, aby to nebylo pouhé stupidní běhání od jedné skupinky nepřátel k NPC postavám a takto stále dokola. Úplně se tomu však nevyhnete, některé úkoly souvisí s pomocí při obléhání, kdy se NPC charaktery z obou táborů řežou na bitevním poli. Nebo vám bude přidělena další NPC postava jako pomoc při čištění dungeonu nebo bossů. To jsou ty světlé chvíle, které dokonce připomínaly staré dobré Diablo, ale to berte s nadsázkou. Pokud se nebudete mlátit s bossy nebo ve speciálně vytvořených instancí, potažmo v opravdu velkých PvP bitvách, bude vám bohužel hra připadat velmi rychlá a místy rozvleklá.

Wrath of Gods trpí jedním velkým nedostatkem, který nepohání zábavu kupředu, a tím je velmi malý prostor pro zlepšování schopností vašeho hrdiny. Krom toho, že potřebujete fůru speciálních bodů pro vylepšení nějakého toho kouzla a jejich zisk je malý ve všech případech, získání dalších schopností a kouzel, stejně jako mountů je úmorně zdlouhavý. To je škoda a celé hře bere tato vada body. V ostatních věcech si drží standard, možná až nadprůměr, tedy počet předmětů, jejich vylepšování, bohatý a zajímavý svět, kde je stále co objevovat, tam naopak body nahoru.

Technická část už dneska až tak nepřekvapí a neohromí, ale člověk musí aspoň ocenit, že se už ze zastaralého enginu pokusili vymáčknout maximum a dokázali to. Parta výtvarníků a návrhářů připravila opravdu detailní postavy, stejně jako různorodé oblasti. Hudba je fajn, ale po čase jsem ji vypnul a dal přednost vlastní volbě. Suma sumárum je Wrath of Gods volba pro hráče, kteří mají rádi RPG, moderní styl hraní, bohatou komunitu a honbu za instancemi. Pokud chcete od samotné hry výzvu, stejně jako tuhý boj s každým nepřítelem, jděte a hledejte dál.


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 11:27

text příspěvku

Tony Vasquez | 14.06.19 v 02:34

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

1Laugher

1Laugher | 04.04.18 v 22:01

Moderní styl hraní

Laugher

Laugher | 07.03.16 v 01:23

Člověk má občas chuť prostě zapnout moderní MMORPG webovku, i když je podobná mnohým jiným

Laugher

Laugher | 27.12.15 v 20:21

Hlavní děj a náplň už tak originální není

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:32

Celá hra se od konkurence až tak moc neliší

kokosmen265

kokosmen265 | 28.01.15 v 04:09

Bezva příběh


galerie

Wrath of Gods Wrath of Gods Wrath of Gods Wrath of Gods Wrath of Gods Wrath of Gods