recenze

Neosaurs - rozkošní i draví

Neosaurs - rozkošní i draví

Když se řeknou dinosauři, jste ve svém živlu? Tady si jich užijete až až. Nejlepší na tom je, že si můžete vybrat. Chcete být rozkošný prehistorický ještěr s křídly, mírumilovně vyhlížející Cera nebo snad obávaný Rex? Zvolte si svého dinosauřího hrdinu a zamiřte do pravěku.
Nejdříve se naučíme s dinosaurem zacházet. Předem je nutno hráče varovat, že ovládání je nehorázně krkolomné a je nutné si na něj nějaký čas zvykat. Chůzi zvládnete šipkami, což je v MMORPG neobvyklé, většina tvůrců by zvolila tradiční kombinaci kláves WASD. Bohužel tady to takhle nefunguje. Pravou rukou budete tedy ovládat pohyb a levou boj. Jestliže budete potřebovat někam vyskočit, využijte mezerník. Předměty sbírejte klávesou Z a zbytek už bude jenom boj.

QUESTY

U NPC dostanete úkoly, které na sebe budou mnohdy navazovat jeden za druhým. Můžete si vzít i několik questů najednou, vřele doporučuji. Ušetří vám to čas. Co přesně máte udělat, uvidíte vpravo. Questy utvoří sloupec, který můžete nechat viditelný, nebo jej schovat. Jakmile quest schválíte, ukáže se šipka, která vás nasměruje až k příslušným monstrům nebo dalším NPC podle situace. Zpravidla musíte dojít k příslušnému portálu.

Portály jsou označeny modře a k dokončení teleportace stiskněte šipku nahoru. Přesunete se na dané území. Pozor! Území jsou na sebe napojená a čím hlouběji do portálů zabřednete, tím delší vás čeká cesta zpátky. Není výjimkou, že se tak proklikáte třeba pěti portály za sebou a pak zase zpátky. V tom spatřuji další nevýhodu, jaké se zde dočkají hráči. Jestliže si vezmou questy po sobě a ne najednou, nebo pokud to nejde, budou neustále chodit tam a zpátky, což je škoda.

JAK DINOSAUŘI BOJUJÍ

V pravém dolním rohu jsou umístěna kouzla nebo chcete-li útočná tlačítka. Právě k útoku se využívají klávesy WASD. Kouzla sbíráte postupně, ne v každém levelu. Důležité je sledovat při souboji manu. Je to modrá linka dole. Životy označuje červená. Obě mají schopnost dorůstat, ale velice pomalu. Nepřeceňujte tak své možnosti.

Chcete-li nějaké monstrum zabít, přistupte k němu, ale ne těsně, mohlo by vás zranit. A stiskněte tlačítko obsahující útok, který potřebujete. Každý hráč si nejspíše oblíbí ten svůj. Jakmile nemáte manu a kolem vás se nakupí spousta nepřátel, prostě je sežerete ohromnými čelistmi. Pro tyto účely slouží tlačítko X. Kousat můžete neomezeně a nezřídka vám zachrání tahle akce život.

Protože je na serveru skutečně velmi mnoho hráčů, monstra se neustále obnovují. Jakmile zabijete jedno, je během desíti sekund zpátky. A chodí z obou stran. Jste-li zrovna na jejich dráze, máte problém. Jistě, dají se i přeskočit, ale pouze jednotlivci. Jdou-li ve skupinách, je téměř jisté, že nějakou tu ránu schytáte.

Ještěže můžete používat nápoje, které vám život i manu doplní. Pro život slouží červená lahvička a můžete ji využít pod tlačítkem 1, modrá pak doplňuje manu a ovládá se tlačítkem 2. Občas vám jedna stačit nebude, doporučuji proto velkou zásobu. Ještěže dostanete celých padesát kusů za jeden z úkolů.

DUNGEONY

Skvělou atrakcí jsou dungeony a bývají součástí questů. Každý z nich je označen obtížností. Pro začátek vám bude stačit easy, protože bossové jsou opravdu úporní protivníci. Než se k nim však dostanete, podstoupíte řadu bojů s jinými monstry. A zase se projdete portály. Dungeony jsou označeny červeně a poznáte je na první pohled.

Když se dostanete k bossovi, je zapotřebí zvolit příslušnou taktiku. Nezapomeňte, že každé kouzlo se musí obnovit, a to nejde hned. V nejhorším případě bosse pokousejte. Bez ozdravných lahviček to však nepůjde. Bossové bývají zpravidla vyšší level než vy. Jakmile je složíte, nemusíte se už vracet zpátky stejnou cestou, ale stačí stisknout tlačítko, jež se vám samo nabídne, a objevíte se tam, odkud jste vyšli.

ARMOR

Divili byste se, co všechno se dá na dinosaura nahastrošit. Ale poslouží to dobré věci. Za určité questy získáte armor stejně, jako jej můžete vybouchat od některého z nepřátel. Použijete ho pak, když zajdete do inventáře a umístíte danou věc na příslušnou část těla. Některé oblečky jsou k popukání.

Jestliže získáváte armor za questy, dávejte si pozor. Protože váš dinosaurus nebude pořád mláďátko a vy si budete muset zvolit mezi třemi druhy, v něž vyroste, armory jsou určeny také pro druhy speciálně. Tedy jste-li Cera, nemůžete nosit armor pro Rexe atd.

REGISTRACE A TO OSTATNÍ

Registraci budete mít usnadněnou, jestliže jste na Facebooku. Základem je oficiální stránka výrobce, která vás již nasměruje správným směrem. Ve hře je možný chat a samozřejmě síť přátel. Občas dostanete i nějaký ten mail. Většinou se však bude jednat o gratulace k dosaženému levelu atd. Každopádně je na to určena obálka, kterou nepřetržitě uvidíte na obrazovce. Velkou výhodou je, že Neosaurs můžete hrát nepřetržitě jako každé jiné MMORPG. Nejsou zde žádné limity, na něž byste museli čekat. Rozhodně je vhodná pro děti, dinosauři působí velice roztomile a grafika je tak líbivá, že přímo vybízí ke hraní mladší hráče.

Hrajte zde.


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

assaly

assaly | 30.07.16 v 21:11

dyndíky mám ráda

kokosmen265

kokosmen265 | 02.01.15 v 22:52

palec nahoru


galerie

Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví Neosaurs - rozkošní i draví

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce