recenze

League of Angels

League of Angels

Ocitáte se ve světě, kde zlý Temný lord ovládl a spoutal vše, co bylo dobré. Kdysi tam žili krásní Andělé, ti jsou teď ale bezmocní a jen vy jim můžete pomoct. Vyberte si jednoho z hrdinů a získejte světu Andělů zpět jeho svobodu.
S webovými hrami, jako je ta dnešní, se v poslední době doslova roztrhl pytel. Ve vyskakovacích reklamách na nás neustále čeká nějaký ten tank nebo výzva ke stavbě vlastního hradu. Jak si mezi nimi má uživatel vybrat? Docela těžko. Proto jsme to za vás prozkoumali a dnes přinášíme MMO hru, která potěší především propracovanou grafikou, rychlými PvP tahy a jak už to tak bývá, silným příběhem.

League of Angels se hraje jen po síti. Výhodou je, že nemusíte do svého počítače stahovat žádné instalační soubory ani jiné internetové splodiny, prostě si vytvoříte na stránkách účet a po potvrzovacím e-mailu se do hry přihlásíte. Poté vás hned obklopí tajemný svět a první z Andělů, který (mělo by tu být spíše “která”, protože Andělé jsou zde sličné ženštiny) vás bude úvodní hrou provázet a radit vám.

Za důkladných nápověd - zde bude nutná angličtina, jinak se hráč snadno přestane orientovat - se na vás nahrne první quest, který samozřejmě vyhrajete. Pak už stačí jen poslouchat, dívat se a vše půjde jako na drátkách. Úvodní tutoriál končí vybráním rysu postavy (válečník nebo kouzelník), požehnáním a konečně vlastním jménem. Potom už se ocitáte ve vesnici, kde váš boj se zlem teprve začíná.

Jak už to tak u her tohoto typu bývá, po cestě sbíráte zlaté mince, které posléze směňujete za zbraně a jiné další výhody. Zlato samozřejmě dostanete i za vyhraný souboj nebo splněný quest.
Co se týče orientace přímo ve hře, po pravé straně naleznete nápovědu ohledně jednotlivých questů - co jste udělali, jaké vás ještě čekají atd. V levém horním rohu se nachází informace o vaší postavě, aktuálním bohatství a výši levelu.

Ve hře League of Angels se veškeré postavy a dění ovládají pomocí myši. Hra nemá přímo oddělené módy, jak tomu bývá často u MMO her, ale i zde nalezneme pár nadstaveb. Například kromě questů se hráč může účastnit tzv. eventů, které jsou riskantnější a dražší, ale více se vyplatí. Od vyšších kol je také možné plnit "Denní výzvy", které v případě úspěchu vynesou pořádné bohatství. A není možné opomenout “Boot camp”, cvičnou arénu pro hrdinu a jeho Anděla.

League of Angels je povedená hra zejména díky grafice, rychlým soubojům i intuitivnímu prostředí, které vás nenechá na pochybách, co dělat dál, i když třeba výborně nerozumíte anglicky. Na druhou stranu, pokud si chcete vychutnat příběh, který je obstojný, bez cizího jazyka to nepůjde. Až se dostanete do vyšších levelů a budete chtít hrát dál, bez reálných peněz to bohužel nebude možné. Ale i tak je League of Angels rozhodně povedená hra, která pohltí nejednoho hráče.


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Tony Vasquez | 14.06.19 v 02:35

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

1Laugher

1Laugher | 04.04.18 v 21:47

League of Angels je povedená hra

1Laugher

1Laugher | 23.01.18 v 16:08

Docela povedená hra

Rye

Rye | 11.10.17 v 17:02

Thomas: To možná můžete, ale u nás máme skvělou Freegame ligu :)

Laugher

Laugher | 02.09.15 v 02:52

League of Angels se hraje jen po síti

Laugher

Laugher | 29.07.15 v 18:56

Stovky možností

hajzlos

hajzlos | 14.07.15 v 04:53

vypadá krásně

JežeQ

JežeQ | 10.02.15 v 16:06

osobně sem ji nehrál ale vypadá dobře

kokosmen265

kokosmen265 | 28.01.15 v 04:11

moc moc pěkné

Janička1

Janička1 | 21.01.15 v 15:37

to je vono, hra která má příběh je úžasná

kokosmen265

kokosmen265 | 02.01.15 v 22:52

dávám bod

Tina | 11.12.14 v 07:39

Hraji tento Fantasy MMORPG League andělů na AMZGame právě teď. Tento umělecký styl a příběh mě opravdu přitahují.

giltina | 09.11.14 v 18:13

loa hraju rad nyni ji hraju 3 mesic ale mrzi mne ze jsou hraci kteri podvadi nevim jak ale nadopujou se zivotem maj jednoho valecnika a avyhravaji vse co se da ,a ten co hraje poctive utre nudli.

katruska

katruska | 28.08.14 v 00:02

pořád hraju

DoDoTom68

DoDoTom68 | 24.06.14 v 12:57

League of Angel v hre uvoľnite hnev anjelov v epickej bitke proti zlu.©


galerie

League of Angels League of Angels League of Angels League of Angels

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce