recenze

Pirates Coin

Pirates Coin

Také se vám stýská po Pirátech z Karibiku? Rádi byste jim byli blíž? Pokud ano, je Pirates Coin přesně to pravé pro vás. Hned na začátku uslyšíte známou melodii a vzápětí už přemýšlíte nad tím, jakže dostat minci přes složitou skladbu kostí a vyhrát.
Pirates Coin je vcelku jednoduché pochopit. Vaším hlavním úkolem je dostat svou minci až dolů. Není to vůbec jednoduché, neboť mince musí projít skladbou kostí a ty v průběhu hry mění svoji polohu. Můžete si vybrat ze tří druhů hry. Buďto hodláte hrát online, nebo byste si rádi vyzkoušeli své dovednosti proti svému příteli či známému a pro experty je tady hra proti počítači, který je mimořádně šikovný a vážně to umí :)).

Jakmile dosáhnete určitého počtu bodů, postupujete do dalšího levelu a hrajete takzvanou odvetu. Princip je však úplně stejný jako na začátku. Celou hru ovládáte myškou, klávesnici vůbec nepotřebujete :). Tak šťastnou ruku :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

790511 | 30.01.08 v 22:06

Lenko Skanderová, když si někdo chce říkat redaktor, měl by se umět obejít bez smajlíků v textu, nebo je alespoň omezit na únosnou míru. Dělat je skoro za každou větou, která navíc ani nemá být vtipná, je vážně zbytečné.


galerie

Pirates Coin Pirates Coin Pirates Coin

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce