recenze

Pool Master 2

Pool Master 2

Pokračování Facebook titulu Pool Mater. Svižní „kulec“ zůstal zachován, přibyl však zcela nový herní mód k základní devadesátce levelů. Pokud máte rádi arkádovité šťouchání koulí, je to hra pro vás.
Zahrát si můžete dva herní módy, což je od minule zásadní změna. Quick mód vám přináší rovnou devadesátku úrovní, v nichž to chce postrkat v časovém limitu všechny koule do děr a jede se dál. Každý ukončený level se ukládá, takže nemusíte po vypršení času jít od začátku. To byl v původním titulu docela frustrující aspekt. Nechybí nějaký ten bonus v podobě přídatného času nebo ohnivé bílé koule pro větší rychlost.
Druhým módem jsou různé mise. Odemykají se vám postupně plněním v módu prvním a jsou náročnější. Jejich podstatou je totiž nějaké zadaní ve stylu „potopte všechno na daný počet střel“ nebo se nesmíte dotknout určitého objektu na zeleném plátně. A to už je nesmírně obtížná záležitost. Hratelnost je totiž hodně arkádovitá – tedy žádné extra míření, natož určování rotace a falše – a jedna chyba znamená neúspěch.

Hratelnost je tak notně jednoduchá, ale to je účel. Zamířit, napálit to do klubka koulí a pak to tam nějak dostrkat. Míření je omezeno na jednoduchý ukazatel a směr pohybu koule. Za potopenou kouli získáváte časový bonus, takže se na jeden zátah můžete dostat i přes několik úrovní a vaše skóre tím roste. Na nějaké špičkování, kdo je lepší, to chce přátele.

Na takový ten domácí oddech a jednoduchou zábavu to může stačit. Pokud ale chcete pořádné souboje a on-line hraní proti skutečným hráčům, obraťte se třeba spíše na Pool Live Tour.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Pool Master 2 Pool Master 2 Pool Master 2 Pool Master 2 Pool Master 2 Pool Master 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce