recenze

Unknown Horizonts

Unknown Horizonts

Remake jedné z nejslavnější strategie Anno 1602 právě doráží. Jedná se asi o překvapení tohoto měsíce. Jelikož nikdo o této hře moc nevěděl. Splnila hra očekávání a naplnila zábavou hodiny hraní? Pokud vám nespadne, tak určitě ano.
Ti kdo znají originální hru, už nemusí ani dál číst a můžou se rovnou vrhnout na stahování. Vy kdo neznáte tento klenot, čtěte a pochopíte proč stahovat. Jedná se o klasickou realt-time strategii spojenou se silným prvek stavění a managementem. Doba, ve které začínáte, je Novověk a tedy doba objevování nových světů a osidlování. Vy jste jeden z těch, kdo se vydává s lodí na velké dobrodružství. První věc, kterou vždy uděláte je, že osídlíte první ostrov a začnete stavět malou kolonii, je okamžitě potřeba produkovat základní suroviny (hlavně dřevo) a stavět první stany pro osadníky. Ti mají neskutečné moře potřeb a musíte se stále soustředit na jejich uspokojování, jinak neplatí daně a bez peněz to jde také špatně. Postupem času objevujete nové věci, které jsou potřeba dodávat a které nemusíte vždy mít po ruce. Váš ostrov, či ostrovy, samozřejmě rostou a vznikají modernější a větší města, kde udržet všechno v chodu je opravdu náročné a mě daly i pozdější fáze hry krapánek zabrat. Další faktor je boj, ale tomu jsem se snažil už vyhýbat, jelikož z originální hry jsem byl naučený, že ani jedna strana nebyl vítěz. Zatím jsem se pouze rozplýval, ale hra trpí několika neduhy a to hlavně padavostí. Jedná se opravdu o free titul a tak stabilita není jeho nejsilnější předností. U spustě jiných hráčů se vyskytl problém i s rozjezdem hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

BarbarTce

BarbarTce | 10.09.16 v 01:46

Dobrá hra.

Twister | 06.07.11 v 00:38

Ahoj, zkus stáhnout novější verzi - http://www.unknown-horizons.org/
Nejspíše se jedná o bug a za půl roku určitě přibylo mnohem více možností. Enjoy

Bellum | 06.07.11 v 00:25

Prosím o radu - po výzvě k trade a naplnění skladu třiceti tunami nářadí se neobjeví další část vedení tutorialem a hra běží beze změn, narůstají peníze, ale něco není splněno nebo se při znovunačtení hry pokračování kampaně zadrhlo...


galerie

Unknown Horizonts Unknown Horizonts Unknown Horizonts Unknown Horizonts

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce