recenze

Jelly Glutton

Jelly Glutton

Malá slizka cestuje po roztodivných světech a vy ji musíte nakrmit tak, že budete vytvářet stejnorodé trojice nebo více. Stará dobrá match-3 klasika je tu pro všechny fanoušky tohoto žánru.
Kdo má rád match-3 styl? V podstatě se nic nezměnilo. A proč také měnit něco, co je zaběhnuté, funguje a je stále zábavné? Hrací plocha je poseta objekty a vy pro vítězství a postup do dalšího kola musíte přesmykováním okolních objektů vytvářet minimálně trojice. Následuje její zmizení a malinký posun ke splnění úkolu.
Pokud jde o úkoly, tak se dočkáte jak hry na čas a na body, tak také budete ničit desky, což je ještě doplněno omezeným počtem tahů. Postupně si odemknete i pár boostů, které si lze pořídit za nasbírané finance po každém kole. Nutnost to nicméně není.
Tak to máme klasický princip, klasické úkoly i notně provařené power-upy, když se vám podaří vytvořit složitější celek než je trojička (dynamit, bomba a blesk). Takže jakous takous inovací je sladké prostředí, ve kterém se ocitáte, a nenažraná obludka, se kterou přes všechny úrovně procházíte a snažíte se nasytit její žaludek. Inu, proč ne? Tento herní styl svoje příznivce stále má v hojném počtu, což dokazuje i milion hráčů měsíčně na Facebooku u tohoto titulu. Tedy žádná revoluce, ale prověřený standard.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Laugher

Laugher | 13.07.16 v 18:42

Sladcí slizouni

Petosko

Petosko | 30.05.15 v 23:38

Rád ji hraji,ale některé kola musím dělat na více krát :D

Petosko

Petosko | 30.05.15 v 23:38

tuhle znám také :)

jurcatko

jurcatko | 05.03.15 v 12:49

tak se povedlo a 162.level a zase budu čekat

jurcatko

jurcatko | 21.02.15 v 16:02

musím si vytočit v denních odměnách hodně peněz na koupení bomb


galerie

Jelly Glutton Jelly Glutton Jelly Glutton Jelly Glutton Jelly Glutton Jelly Glutton Jelly Glutton

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce