recenze

Candy Planet

Candy Planet

Je to sladké, chlupaté a střílí se tam bubliny po vzoru klasického Bubble Shootera. Co je to? Další z řady bublinovek vystavěných na odstraňování skupinek po třech a více kusech, tentokrát zabalena do sladkého putování s méďou.
Herní svět je rozdělen na jednotlivé planety, které pak obsahují konkrétní levely. Do těch se podíváte postupně po splnění těch předcházejících, a to za zisku určitého počtu bodů. Následující planeta je pak přístupná s nějakou tou novou překážkou za pomoci vašich přátel, kteří potvrdí zaslanou žádost.
Dost omáčky kolem, jde se hrát. V praxi se jedná o už tolikrát ztvárněné střílení bublin do skupinek bublin dalších, přičemž v tomto cukrovém světě jsou hlavním střelivem bonbonovité cukrovinky. Máte jich ve vašem děle omezený počet a s ním si musíte proklestit cestu až ke konci bariéry. Dále vás čekají různé nezničitelné objekty nebo ty, které koule přidávají na hrací plochu. Přesné míření a lepší výsledky vám mohou poskytnout vámi vytvořená komba.
Nechybí zde určité boosty, které si lze pořídit za získané peníze, ale upřímně řečeno zkušenější hráči nebudou mít delší dobu potřebu cokoli kupovat.

Titul bez jakékoli originality či inovace, což je na jednu stranu škoda. Na té druhé to je přesně to, co hráči tohoto casual stylu vyhledávají, navíc v relaxačním zvukovém kabátku.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Laugher

Laugher | 12.07.16 v 20:36

Střílačka


galerie

Candy Planet Candy Planet Candy Planet Candy Planet Candy Planet