recenze

Bubble Cat Adventures

Bubble Cat Adventures

Povedená barevná bublinovka, ve které budete muset přemýšlet a přesně mířit. Hezkou zábavu.
V tomto barevném světě vás čekají úrovně založené na klasice jménem Bubble Shooter. V každém levelu před sebou máte bublinovou bariéru různých barev a musíte ji zničit, projít na konec a sestřelit dostatečný počet k ukončení úrovně. Z děla vystřelujete jednotlivé bubliny tak, abyste vytvořili alespoň trojici téže barvy a posunuli se k cíli. Podmínkou je rovněž získání minimálního počtu bodů.
Postupně se přidají i další různé překážky, které vám míření a zásah znesnadňují. Protože je počet bublin omezen, musíte také relativně přemýšlet, kam budete mířit a kolik bublin vám zůstává v zásobníku. Pěkně vybavená logická gamesa, založená na oblíbeném principu.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jon Hayes | 19.04.24 v 04:10

Nabídka půjčky Jsem registrovaný soukromý lichvář. Poskytujeme půjčky na pomoc lidem, společnostem, které potřebují zlepšit svou finanční situaci po celém světě, minimální roční úrokové sazby až 2% během jednoho roku - 30 let plného splacení kdekoli na světě. Poskytujeme půjčky v rozmezí 2 000 – 500 000 000 EUR. Půjčky jsou dobře zajištěné a nejdůležitější je maximální zabezpečení. Zájemci nás mohou kontaktovat na e-mailu: (cristydavis533@gmail.com)

Laugher

Laugher | 13.12.15 v 23:08

Povedená barevná bublinovka

Liu | 15.03.14 v 12:29

I found bubble friends quite innovative, all other games have just standard boosters :) I love bubble the cat :)


galerie

Bubble Cat Adventures Bubble Cat Adventures Bubble Cat Adventures Bubble Cat Adventures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce