recenze

Artifact 2

Artifact 2

Slečna Julia Evans je hluboce zarytou vědkyní, která miluje dobrodružství. Teď se vydává na cestu do exotických zemí, aby objevila legendou opředené artefakty a mohla dokončit úkol, jenž před dvaceti lety nesplnil její otec. Jaké děsivé tajemství bylo skryto a proč otec zemřel, to jsou jen některé ze záhad, na něž chce dívka přijít.
Jestliže vám tento krátký úvod nepřipomněl v určitých rysech velmi slavnou Laru Croft, pak při samotném hraní už o podobnostech nebude pochyb.

Prastará legenda vypráví o třech vzácných předmětech, které byly kdysi dávno rozděleny a uloženy na různá místa na Zemi. Proč? Na to se snažíte přijít vy, jakožto krásná animovaná slečna v 2D grafice. Postupně navštívíte všechny lokace, v nichž se vyskytují ony poklady včetně vašeho domu, kde si osvojíte veškeré ovládání. Než se ale dostanete ke kýženému cíli, budete muset překonat jistá nebezpečí skrytá hluboko ve tmě, jako jsou ostny, sekery, vodní víry a jiné „legrácky“, jež vás ve vteřině připraví o život. Mimoto si užijete dostatek skákání, ručkování, přesouvání a mlácení krumpáčkem do mnoha objektů. Cestou sbíráte i dílčí drahokamy a truhly s pokladem, které vám přidávají bodíky.

Hra se velmi hezky inspirovala komerčním titulem, a proto tuto hru můžu jen doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Pete | 29.10.07 v 21:41

Musis si vzhladat na internete prislusny DLL subor

aligator1 | 27.10.07 v 12:14

MILÝ PŘÁTELÉ,HRA MI RADÍ OPĚTOVNOU INSTALACI,NELZE NAJÍT DLL,RADU JSEM POSLECHLA VÝSLEDEK NULA,CO MÁM DĚLÁT!!!


galerie

Artifact 2 Artifact 2 Artifact 2 Artifact 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce