recenze

Zynga Poker

Zynga Poker

Poker má mnoho tváří, stylů a skoro každý hráč zná většinu pravidel. Texas Holdem je nejspíše nejrozšířenější a nejpopulárnější Poker, není tedy žádným překvapením, že se najde naklonovaný na Facebooku a od Zyngy.
V těchto dnech je Zynga Poker jednou z nehranější aplikací na Facebooku a vše nasvědčuje tomu, že bude i po další týdny a měsíce. 33 miliónů hráčů za den zaručuje vždy stůl, u kterého najdete protihráče, a velkou škálu turnajů a akcí, vše samozřejmě free.

Co je ale Texas Holdem Poker?
Pro ty méně znalé a nehazardní hráče se pravděpodobně bude jednat o velkou neznámou. Hra je ale velmi jednoduchá na pochopení, být v ní mistrem už ale zabere nějaký čas... pár let.
Každý hráč dostane 2 karty, které nikomu než sobě neukáže, poté se rozjíždí kolo sázek a jsou-li aspoň dva hráči stále ve hře, položí se na stůl 3 karty z balíčku, tentokrát se hodnota a druh ukážou. Poté je další kolo sázek a v případě, že jsou stále aspoň dva hráči ve hře, položí se čtvrtá karta. Tak to jde až do páté karty. Konec znamená odkrytí karet a hráč s lepší kombinací svých karet na stole vyhrává. Popisovat různé kombinace, detailní pravidla a tipy je běh na dlouhou trať, doporučuji si tedy projít vydařený tutoriál a hrát, dokud nepadnete, kromě virtuálních peněz nemusíte nic jiného ztratit.

O co se hraje?
O peníze samozřejmě, ale na rozdíl od reálného světa se zde vede hazard o neexistující hodnotu a zábavu. Žetony jsou vám přiděleny každý den (vyhráváte je) a je už pouze na vás a vašem umu, jak a kde je znásobíte nebo ztratíte. Z tisíců můžete mít statisíce a ze statisíců pár stovek, osobně se mi to stalo.

V čem je tedy Zynga lepší jak ostatní?
Nejspíše v ničem, Zynga Poker se podobá ostatním Pokerům, které můžete na Facebooku najít, ale díky popularitě a obrovské komunitě se tento Poker stal nejhranějším. To znamená nabité turnaje, vždy se najde stůl a doprovodné akce. Soutěže s kamarády, týmové klání a Poker minihry jsou už takovou třešničkou na dortu. Určitě doporučuji.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Zynga Poker Zynga Poker Zynga Poker Zynga Poker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce