recenze

Crazy Bunnies

Crazy Bunnies

Co si takhle zase jednou v klidu zahrát karty? V této multiplayerové hře budete mít možnost zasednout ke stolu a dát si pár partiček… s bláznivými králíky.
A hned se jde hrát. Nejprve se naučíte ovládání a vyhrajete pár her, pak se vám odemkne obsáhlejší lobby místnost. Principiálně se jedná o karetní hru s názvem Sedma. Dostanete karty, které pokládáte znak na znak a číslo na číslo. Speciální funkce má sedmička, kdy lížete dvě karty a lze jí i přebít další, dále osmička vystavující stopku a jack, se kterým měníte symbol karet. A to je vše. Hrát můžete až proti třem dalším protivníkům, přičemž se do každé hry sází mrkve, tedy peníze. Čím více hráčů, tím větší zisk, ale o to těžší zvítězit, a to také proto, že výhru dostane pouze první, ostatní jsou se svěšenýma ušima. Herní strategie se dá lépe naplánovat samozřejmě jen proti jednomu soupeři.

Tematika bláznivých králíků by mohla být propracovanější a bohatší. Animace jsou sice hezké, králíci se zlobí, nicméně je toho málo a brzy to přestanete vnímat. To stejné platí o hudbě, která je taková správně poťouchlá, ale později ji vypnete.
Hledáte-li slušné karty, které mají solidní tempo a spád, je tato hra pro vás. Hráčů je dost a nikdy nebudete čekat. Časový limit pro tah je patnáct vteřin, čímž je zajištěna dobrá rychlost titulu a dávka zábavy. Nic víc než karty ale nečekejte.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 10:43

1

Laugher

Laugher | 27.07.17 v 22:47

Pěkná

Blaster27

Blaster27 | 17.07.16 v 21:32

hezké:)

kokosmen265

kokosmen265 | 10.01.15 v 10:09

zajímavé


galerie

Crazy Bunnies Crazy Bunnies Crazy Bunnies Crazy Bunnies Crazy Bunnies

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce