recenze

Solitaire Castle

Solitaire Castle

Pomozte malému duchovi najít cestu z hradu ven. Jak? Budete skládat karty a užijete si povedeného Solitaira.
Parádní hra pro milovníky karetních her. Připravte se na pořádnou nálož levelů, ve kterých se budete muset soustředit a přemýšlet.
Hra je založena na principu hry známé jako Solitaire, a tak v každém levelu dostanete stůl s rozmístěnými kartami a nějaké další do zásoby v balíčku. Cílem každé úrovně je odebrat postupně všechny karty z hrací plochy. Karty odebíráte tak, aby tvořily postupnou řadu, přičemž je jedno, jestli půjdete nahoru nebo dolů, jedinou podmínkou je, aby karty na sebe navazovaly. A v tom je právě to hlavní kouzlo. Musíte přemýšlet, v jakém pořadí na sebe karty dáte, jaké hodnoty máte na stole a jaká řada je lepší pro odkrytí zbývajících kusů.
Jak se tak prokousáváte hrou, odemykáte i nějaké ty power-upy, které si kupujete za herní měnu. Na konci každého světa dojde i na souboj s bossem, což jsou jakési časovky, a musíte karty odebrat dříve, než se rostoucí sloupec dostane až k vám. K dispozici vám je i zbytek balíčku, ale počet karet je samozřejmě omezen. Každá chyba a přehlédnutí pak může znamenat opakování levelu. Počet her je omezen životy, které se automaticky doplňují. Můžete ale také zhlédnout reklamu nebo požádat přátele.
Celkově parádní hra se Solitaire tematikou. Nechybí možnost soutěžit s přáteli o nejlepší skóre.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

1Laugher

1Laugher | 16.01.18 v 13:08

Trochu na přemýšlení

Petosko

Petosko | 02.04.16 v 00:57

nejlepší karetní hra

milltie

milltie | 01.08.15 v 12:47

Super karetní hra.

Laugher

Laugher | 28.07.15 v 00:15

Skvělá karetní hra


galerie

Solitaire Castle Solitaire Castle Solitaire Castle Solitaire Castle