recenze

Solitaire in Wonderland

Solitaire in Wonderland

Zavítejte do říše za zrcadlem v této povedené karetní hře. Poskládejte karty tak, aby vám na hrací ploše nezůstala ani jediná.
V Říši divů je stále živo a tentokrát si tam zahrajete Solitaire. V pěkné náloži úrovní máte vždy jeden úkol – odstranit z hrací plochy všechny karty. Systém snímání je dán posloupností jednotlivých čísel, takže na sebe skládáte buď rostoucí, nebo klesající hodnoty – podle toho, co je pro vás lepší z hlediska dostupných karet. Na základě toho je třeba i zapojit mozek a přemýšlet, jaké karty máte odkryté a kolik jich můžete najednou složit. Počet karet v balíčku je totiž omezen, a jakmile vám dojdou, končíte a ztrácíte život.
Naopak odměnou za vaše promyšlené tahy jsou různé bonusy a samozřejmě herní mince, za které si můžete koupit boost do dalšího kola (například více karet v balíčku). Aby to nebylo tak snadné skládání, objevují se i různé překážky. Karty umístěné vespod samozřejmě musíte nejdříve otočit, ale někdy i takové karty budou zamčené, dokud nezískáte klíč.
Z každého kola se snažte získat co nejvíce bodů a hvězd, abyste se posunuli do další části Říše divů. Hezká a povedená Solitaire záležitost.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

1Laugher

1Laugher | 16.01.18 v 13:06

Fantastické dobrodružství

milltie

milltie | 01.08.15 v 12:45

Dost dobrý solitaire.

Laugher

Laugher | 23.07.15 v 01:06

Solitaire v říši divů

jurcatko

jurcatko | 17.03.15 v 22:22

bezvadná hra

Petosko

Petosko | 09.09.14 v 21:21

Prvé kolo je nejjednoduší a postupně se to stěžuje to je fajne :)


galerie

Solitaire in Wonderland Solitaire in Wonderland Solitaire in Wonderland Solitaire in Wonderland Solitaire in Wonderland