recenze

Solitaire Blitz

Solitaire Blitz

Praví hráči Solitaire nebudou mít nejspíše Solitaire Blitz v lásce. Jsou zde nová pravidla, více casual styl a mnoho zábavy pro ostatní, kteří si chtějí zkusit novou karetní hru.
Mnoho našich čtenářů určitě zná Solitaire jako hru, kde skládáte řady karet tak, aby se střídaly barvy a všechno šlo od krále dolů. V nových Solitaire hrách, včetně Solitaire Blitz, se ovšem tento styl do jisté míry mění. Zavádějí se pravidla Hi and Low. Tedy vy si z paketu karet vezmete tu nahoře, a pokud dostanete třeba číslo 8, můžete odebírat z několika řad karet rubem dolů (vidíte vždy jenom tu první) pouze 7 nebo 9 v jakékoliv barvě. A takhle to jde celou dobu.

Dynamika hry je ale zaručena. Je zde časový limit, který je adrenalinový, ale relax a pohoda hře nechybí. Dále tu je rozmístění karet, bonusy a klasické sbírání bodů, abyste se mohli pochlubit. Za bonusy se přirozeně platí. „Stříbrňáky“ se vydělávají přímo ve hře, nebo odkrýváním skrytého pokladu po odkrytých kartách na dně moře (hra je v podmořském tématu). Jenomže cena za pomoc je parádně drahá a jaké jiné možnosti získání herních peněz máte? Samozřejmě že mikrotransakce. Je to Facebook hra, takže se to dá očekávat, ale z mého hlediska je cena bonusů opravdu přemrštěná a přímo nutí hráče si za hru zaplatit.

Celkově vzato tu máme velmi akční, ale stále odpočinkové nové Solitaire hraní, s velmi příjemnou grafikou a plynulou hrou. Samotné soutěžení je bez problémů, ale pro lepší výsledky je potřeba investovat bonusy, které už tak bez problémů nejsou, hlavně pokud vám dojdou.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 08.04.24 v 14:47

1

zlokop

zlokop | 20.06.15 v 11:49

Mě se to líbí

Wes_P | 14.06.12 v 23:00

Jako oddychovka parádní.


galerie

Solitaire Blitz Solitaire Blitz Solitaire Blitz Solitaire Blitz Solitaire Blitz