recenze

Be A Legend 2: Football

Be A Legend 2: Football

Staňte se fotbalovou legendou jen vlastním přičiněním. Trénujte, střílejte góly a dělejte správná rozhodnutí.
Be A Legend je velmi zajímavý sportovní simulátor a jeho pokračování je ještě o fous dále. Opět se stáváte profesionálním hráčem fotbalu a snažíte se dostat až na vrchol a stát se skutečnou superhvězdou. Opět je zde stejný systém, kdy během zápasu dojde na zlomové okamžiky (útok, obrana), kdy se musíte nejen správně, ale také rychle rozhodnout, co uděláte. Vaše volba musí být podmíněna vašimi hráčskými atributy. Ty postupně vylepšujete a ve zlomku vteřiny musíte vybrat. Pokud vyberete špatně, ztratíte míč a mnohdy skóruje soupeř.
Do dvojky byly přidány nejen nové animace, ale hlavně herní situace. Tentokrát budete rozehrávat i rohové a přímé volné kopy nebo penalty. Díky těmto situacím na hřišti máte šanci porazit i silnějšího soupeře (i když to chce využít všechny šance), což v původním titulu nebylo možné.
Navíc je zde spousta miniher, za které získáváte další zkušenosti a peníze. Tyto minihry představují váš soukromý život, takže si budete kopat s balónem, trénovat, odpovídat na tiskovce apod. Celkově mnohem propracovanější titul a o to více zábavnější.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

DoDoTom68

DoDoTom68 | 06.06.14 v 06:33

pekná hra na fotbalovú legendu ©


galerie

Be A Legend 2: Football Be A Legend 2: Football Be A Legend 2: Football Be A Legend 2: Football