zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 1

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Braveheart

Braveheart

Týpek se kolem sebe ohání ostnatým cepem, likviduje haldy nepřátel a sbírá zkušenosti a peníze na upgrade a nákup. Ale proč? To se dozvíte při hraní tohoto parádního akčního titulu.
Není to zase tak velké překvapení, že za vaše potíže může žena. Dáte si pár piv a situace se semele ve váš neprospěch a jedinou možností, jak nepřijít o krk, je přistoupit na nebezpečnou výpravu.
Pozadí hry je dané, teď se podívejme na praxi. Ovládáte maníka, který s cepem a kuší v ruce likviduje neustále se nořící zástupy nejrůznějších nepřátel. K postupu je potřeba zkrátka zmasakrovat všechny v dohledu a zvládnout všechny vlny, které postupně přicházejí. Jednoduché to ale nebude. Jelikož se na vás řítí různí nepřátelé, musíte nejen zběsile kličkovat, ale také kombinovat vaše zbraně, případně lektvary. Ze zbytků vojáků zůstávají sem tam bonusy a především peníze, za které si lze koupit lektvary či investovat do lepší zbraně.
Hra je to poněkud náročnější, budete muset šetřit a účelně rozdělovat skillové body pro vaši postavu a především bojovat a točit se na místě či malém prostoru. Hezká grafika, pohodové ovládání, tato hra vás chytne a zabaví na dlouhou dobu. Obtížnost by mohla být vyváženější a větší hrací plocha by taky byla fajn.


hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

elf

elf | 14.02.15 v 09:47

že se mu nezatočí hlava:)


galerie

Braveheart Braveheart Braveheart

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce