recenze

Hungry Shark Evolution

Hungry Shark Evolution

Jak vypadá život žraloka a co všechno pod mořskou hladinou může potkat? Společná odpověď zní – jídlo. Snažte se se žralokem přežít co nejdéle a to tím, že budete jíst nejen slabší články mořského ekosystému, ale také lidi.
Hra od vývojářů oblíbené série Hungry Shark má další díl, tentokrát s podtitulem Evolution. To už dává pomalu tušit, že váš žraloček bude růst, sílit a tropit stále větší neplechu. Podstata hry je jednoduchá. Proplouváte vodním prostorem a žerete ryby, želvy, kraby, zkrátka všechno, co se hýbe ve vodě a plave na hladině, abyste nehladověli.
Nutno podotknout, že herní prostor je velice rozlehlý, a tak narazíte na různá zákoutí a velký počet rozmanitých živočichů, přičemž ne všichni jsou také jedlí (a bomby už vůbec ne). K ovládání je možno zvolit nahýbací metodu nebo u mě oblíbenější, velmi přívětivý virtuální D-Pad.
Jak tak požíráte kdeco a kdekoho, získáváte zkušenosti a peníze, nalézáte schované objekty a plníte mise. Po skončení, kdy přijdete o všechnu energii, přichází čas odměny. Za peníze nakupujete upgrady a za zkušenosti váš žraloček roste. K dispozici je asi 5 typů odlišných žraloků, nicméně ti jsou přístupní až za speciální mikrotranskační diamanty.
I tak je to hra, která vás jistě zabaví. Nejenom slušnou herní náplní a ovládáním, ale také povedenou grafikou a rozsáhlým prostředím, ve kterém se musíte snažit přežít.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

rrrrrrr | 13.03.16 v 14:18

Nevíte prosím někdo jak mam otevřít krabí bránu? Na jednom tabletu ji mám otevřenou a na druhém ne a nevím jak ji otevřít :(

Jiris | 01.07.14 v 21:56

Nevíte prosím někdo jak mam otevřít krabí bránu? Na jednom tabletu ji mám otevřenou a na druhém ne a nevím jak ji otevřít :(

Denis | 17.03.14 v 20:44

když to chci spustit, napíše mi to na mobilu vynutit ukončení co stím?

tom | 17.03.14 v 16:57

ja tuto hru hraju na tabletu a tedka to zaclo delat po dokonceni kola prestane reagovat hra a musim vypnout a zapnout hru

špunt | 11.02.14 v 18:13

Kdepak. Jakmile má váš žralok max. Level, odemce se vám další :)


galerie

Hungry Shark Evolution Hungry Shark Evolution Hungry Shark Evolution

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce