recenze

Office Rumble

Office Rumble

Na moderní společnosti je fajn, že vás každý den může naštvat někdo jiný. Takže ať už vás vytáčí nadřízení, uřvané děti při cestě z práce, zákazníci v supermarketu nebo vám někdo ujede taxíkem před nosem, při této akční mlátičce se můžete výborně odreagovat.
Ve hře si vytvoříte vlastní bojovou skupinu zaměstnanců a postupně se dostáváte na různá pracovní prostředí nebo obecně společenských lokalit, ve kterých svádíte souboje s druhou skupinkou zaměstnanců a posléze s jejich šéfem. V týmu najdete uklízečku, sekretářku, údržbáře nebo bezdomovce a utkáte se s nimi ve zběsilé řežbě. V případě výhry postupujete dál k těžším sokům a k další epizodě příběhu s názvem „chci prostě zmlátit všechny napříč lidskou společností“.
Samotný boj je velmi jednoduchý. Displej je rozdělen na obranu a útok, přičemž dané místo stačí jenom držet. To ale neznamená, že stisknete „útok“ a čekáte na hladké vítězství. Občas je třeba i obrana a včas odhadnout přechod do útoku. Nechybí ani power-upy, se kterými lze přejít z obrany rovnou do útoku a také se uplatňuje systém slabostí a odolností.
Zběsilou akci doplňují určité prvky RPG. Za získané peníze můžete nakupovat a vylepšovat, sem tam získáte loot, který vylepší vlastnosti vašich postav a získané zkušenosti z boje posouvají vaše charaktery na vyšší level. Nechybí ani další herní módy (aréna, 3 vs. 3), takže možností na rubání je spousta. Postup ve skvěle vypadající hře brzdí jenom doplňující se energie, ale jinak je to vynikající zábava a odreagovačka, třeba po těžkém dni v práci.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Office Rumble Office Rumble Office Rumble Office Rumble Office Rumble Office Rumble Office Rumble

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce