recenze

Thumb Drift - Furious Racing

Thumb Drift - Furious Racing

Neúprosná driftovačka, ve které otestujete postřeh a přesnou ruku. Sbírejte mince, odemykejte nová auta a mějte pevné nervy. Jak daleko dokážete dojet?
Nic jiného než neustálá jízda ve smyku vás de facto nečeká. Jakmile přijde na řadu první zatáčka, budete muset rychle a přesně zatáčet. Pomocí dotykového displeje směrujete vůz jedním či druhým směrem a snažíte se kličkovat a zejména udržet na silnici. Jakýkoli náraz do bariéry znamená okamžitý konec. A to je asi největší slabinou hry. Než se do toho dostanete a ovládání vozu vám přejde do krve, čeká vás nespočet nárazů a frustrujících okamžiků. Na druhou stranu lze citlivost ovládání upravit, a tak si displej nastavte ihned na začátku. Ono přeučovat se na jinou citlivost je ještě horší a zdlouhavější.
Cestou sbíráte mince na nákup nových vozů, ale v časových intervalech dostanete nějaké auto zdarma. Jakoby vývojáři cítili, že standardním hraním se k nim budete prokousávat nehorázně dlouho... Další mince získáte za plnění úkolů. Škoda jen, že při hraní off-line mince na dráze chybí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Thumb Drift - Furious Racing Thumb Drift - Furious Racing Thumb Drift - Furious Racing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce