recenze

Cars: Fast as Lightning

Cars: Fast as Lightning

Zajezděte si s Bleskem, Burákem a dalšími oblíbenými charaktery v této svižné závodní hře na motivy filmu. Jednoduché ovládání a přitom parádní výzva.
Předvádějte triky, otestujte váš postřeh a reflexy a porazte soupeře ve zběsilých závodech. Rozmanité tratě, které postupně stavíte, a nová auta vás budou hnát stále kupředu. Hra je rozdělena na jednotlivé tratě, přičemž na každé z nich musíte absolvovat daný počet závodů a porazit soupeře. Postupně musíte auto vylepšovat za nasbírané peníze a kromě nákupu nových překážek na trati musíte také budovat vaše městečko. K dispozici budou i speciální eventy a postupně odemknete všechny známé postavy z filmu Auta.
Samotné závody jsou čistě arkádového ražení. Držíte prst na plynu, ale současně musíte zpomalit v klikatých pasážích, včas přidat na vyznačených místech, či bleskově reagovat na zobrazenou šipku. Závody v pěkném tempu, navíc doplněné grafikou a animacemi z filmu. Samozřejmostí je doplňování energie, ale to je tak jediná brzda.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Honza | 26.02.15 v 16:07

Ahoj! Skvělá hra pro 5letého kluka,bohužel nejdříve zvolna a pak pravidelně zamrzá,později zamrzá celý tablet (Android 4,2).Dnes se ve hře zobrazilo informační okno pro rodiče a po kliknutí na tlačítko "Accept" se okno objeví okno znova.Hra už nejde spustit.Nevím,jak to klukovi vysvětlit,že je konec... Palec dolů


galerie

Cars: Fast as Lightning Cars: Fast as Lightning Cars: Fast as Lightning Cars: Fast as Lightning Cars: Fast as Lightning

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce