recenze

Last Conundrum Of Da Vinci

Last Conundrum Of Da Vinci

Jak se v názvu nějaké hry objeví jméno da Vinci, mělo by to předznamenávat nějakou logickou záležitost. A taky že ano. Pokořte více než šedesát úrovní, které jsou tvořeny podivuhodným mechanickým strojkem. Vaše šedá kůra mozková si zase jednou užije.
Tajemný balíček v sobě ukrývá na první pohled fádní kufřík. Ten však skrývá tajemství. Tajemství, které budete postupně odhalovat…

Otvírá se před vámi hrací plocha, která je složena pouze ze samých kvádrů. Po těch budete posouvat rovněž ještě jeden kvádr s tím, že jej musíte umístit do modře zářícího otvoru. Zákonitosti, jak s objektem pohybovat je nasnadě. Můžete s ním pohybovat pouze po jeho stranách ležmo či „stojmo“ a na konci musí přesně zapadnout do určeného místa. Nikdy nesmí přečnívat ven z hrací plochy, jinak hra končí a danou úroveň vesele opakujete.
Zpočátku jednoduché úrovně (což v tomto případě může být velmi subjektivní hodnocení) se stále více komplikují rovněž velmi subjektivní) a těšit se lze na speciální kvádry hrací plochy, které se propadnou, pokud na ně vstoupíte v nepatřičné poloze.

Devízou je určitě velké množství levelů, u kterých se skvěle pobavíte, možná i zanadáváte. Za každých osm splněných kol si odemknete obrázek, což je spíš jen taková třešnička na kvalitní logické hříčce, nikoli něco, za čím bych se aktivně hnal. Určitě to ale neurazí :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 27.01.15 v 07:49

Hra složitou se zdá a navíc tajemství v kufříku ukrývá :)

Kacirek_Donald | 05.10.10 v 15:59

Huh, no slovně to jde těžko vysvětlit :), takže se mrkněte na youtube, kde najdete videonávod - napište jen celý název hry a najděte si řešení příslušného levelu v druhé části návodu.

Mike | 05.10.10 v 15:38

Jo, jo.....s 54 úrovní si taky nevím rady :(

tsetse | 24.07.10 v 14:03

Nevíte někdo jak úspěšně zvládnout 54 level ? Dík za radu .


galerie

Last Conundrum Of Da Vinci Last Conundrum Of Da Vinci Last Conundrum Of Da Vinci