recenze

Road Smash 2: Hot Pursuit

Road Smash 2: Hot Pursuit

Rozjeďte to ve vysokém tempu a ukažte, kdo je na silnici pánem. V této závodní hře vás čekají našlapané adrenalinové závody.
Zběsilá jízda začíná. V každém levelu máte za úkol dojet na konec trati, přičemž se vám do cesty staví ostatní automobily a policie. Mezi auty musíte pěkně rychle kličkovat a před policií naopak neustále ujíždět. To znamená jedno – pořádně svižnou jízdu. Během jízdy máte k dispozici také další mise a různé možnosti, jak navýšit skóre a nabrat peníze a zkušenosti. Těsným manévrováním, předjížděním, jízdou po svodidlech, nebo rovnou srážením ostatních vozidel plníte mise. Za nasbírané zkušenosti odemykáte nová města a tím i levely, za peníze nakupujete nová auta a také různé vinyly nebo neon.
Arkádové závody mají relativně slušné ovládání, přesto bude ovládání vyžadovat jistý cvik. Druhou brzdou je také herní energie. Také je trochu zvláštní, že první várku levelů projedete mnohem dříve, než dosáhnete úrovně na další město. V praxi tak musíte v podstatě splnit všechny mise.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Weslycz

Weslycz | 19.07.15 v 15:26

hnus :(


galerie

Road Smash 2: Hot Pursuit Road Smash 2: Hot Pursuit Road Smash 2: Hot Pursuit Road Smash 2: Hot Pursuit Road Smash 2: Hot Pursuit

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce