recenze

Checkpoint Champion

Checkpoint Champion

Otestujte vaše řidičské schopnosti na maximum. Máte k dispozici jen několik málo vteřin a před sebou náramně těžké úkoly. Dokážete v časovém limitu pokořit každou výzvu?
Hra na první pohled vypadá relativně jednoduše. Pomocí šipek ovládáte směr malého autíčka a snažíte se splnit takové úkoly, jako prokličkovat vyznačenou trasou, sesbírat všechny mince nebo tokeny. Vtip je v tom, že k dispozici máte hooodně šibeniční časový limit a jakákoli chybka vás v lepším případě připraví o jednu z hvězd, v horším budete muset celou úroveň opakovat. A že to nebude zrovna málo pokusů. Novou úroveň odemknete alespoň ziskem jedné hvězdy, nové lokace pak nasbíráním určitého počtu hvězd. Arkádové tempo je velmi návykové a některé výzvy vás nepustí, dokud je zkrátka nezvládnete. K dispozici máte několik aut a jejich odemknutí si musíte zasloužit plněním speciálních úkolů.
Postupně zpřístupníte také arény s bojem na čas a denní výzvy. Návyková hra, která je pořádnou výzvou pro každého hráče. Grafické zpracování je možná jednodušší, ale funguje skvěle.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Checkpoint Champion Checkpoint Champion Checkpoint Champion

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce