recenze

NHL SuperCard

NHL SuperCard

Nová sezóna NHL je v plném proudu a na Google Play se objevila hra s názvem NHL SuperCard, která v sobě kombinuje sběratelskou vášeň a prvky strategie.
Na úvod dostanete startovací balíček s hráči NHL, abyste se rozkoukali a získali první vítězství. K dispozici máte režim rychlého zápasu nebo sezóny. Svým principem je hra velmi podobná stolní karetní hře KHL Stars.
V rámci rychlých zápasů jdou jednotlivé duely opravdu rychle za sebou. V každé třetině zápasu vybíráte z vaší pětky jednu nebo dvě karty hráčů, a pokud budou jejich atributy vyšší než u soupeře, vyhráváte. Vše můžete ovlivnit strategií, zda pošlete to nejsilnější, co máte k dispozici, nebo naopak počkáte na trumf protivníka a pak vyhrajete zbylé dvě třetiny. Využívat lze i různé boosty, které jednotlivé atributy ovlivňují.
Po zápase následuje odměna. Získáváte nové karty, které můžete zařadit do balíčku, nebo je využít na vylepšení stávajících hráčů. V režimu sezóny se hrají duely automaticky, a vy jen hlídáte energii, kterou doplňujete pomocí speciálních karet nebo střídáním.
Hráči jsou rozděleni dle vzácnosti, a tak si budete moci sestavit špičkový tým plný superhvězd. Pravda, hráčů je přes 450 a Jágr je jen jeden, ale třeba se vám zadaří a poctivým hraním můžete získat opravdu exkluzivní karty do své sbírky. Velmi jednoduchý princip, může po nějakých 100 hrách omrzet. Na druhou stranu se zápasy odvíjí velmi rychle a nejste limitováni žádnou energií. Hra je však určena především fanoušky NHL.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Vendy vibiralova | 14.12.16 v 20:29

Hru bich ťe koupit adresa 1982 lomeno 479

voky15

voky15 | 23.12.15 v 13:06

super

256 | 18.11.15 v 19:01

565


galerie

NHL SuperCard NHL SuperCard NHL SuperCard NHL SuperCard NHL SuperCard

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce