recenze

Zombie Café

Zombie Café

Tým z vývojářského studia Beeline vystoupil ze zajetého stereotypu a potenciál zombie využil i jiným způsobem než jen pouhým strašením. Ve hře Zombie Café si je můžete naverbovat na práci pro vaši novou restauraci.
Zombie zde mají nespornou výhodu, pracují zadarmo, a pokud nejsou unavené, tak i spolehlivě. Horší je to v případě, že nedohlídnete na jejich pravidelný odpočinek. Jakmile ukazatel energie klesne na minimum, zaútočí na vaše zákazníky a tím sníží reputaci podniku, s kterou jdou ruku v ruce také možné výdělky.
Krvelačné choutky svých zaměstnanců však můžete využít i ve svůj prospěch. Pokud se vám zdá, že se některému ze sousedních podniků až příliš daří a moc vám konkuruje, jednoduše na jeho restauraci svou armádu nemrtvých vypustíte a necháte je, aby vybili vše, na co budou stačit. Z výprav mohou navíc přinést něco užitečného, například nový recept na nějakou pochoutku nebo jídlo samotné, jež pak budete servírovat svým vlastním zákazníkům.
Hra Zombie Café se inspirovala světoznámým Café World, který již několik let úspěšně baví hráče na Facebooku. I když je základ hry velmi podobný, mobilním hráčům přinesla působivější grafiku a hlavně nový rozměr sabotování svých oponentů.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

dubi | 04.01.13 v 18:13

Ahoj, hra je super, ale zasekl jsem se na lvl 4 a i když mám mnohem víc XP, tak dalšího lvl né a né dosáhnout....nevíte někdo čím to je?

sara | 26.06.12 v 13:57

jj


galerie

Zombie Café Zombie Café Zombie Café