recenze

Greed for Glory: War Strategy

Greed for Glory: War Strategy

Postavte mocné vojsko a prověřte obranu nepřátel jak v single kampani, tak ostatních hráčů v multiplayeru. Současně si ale musíte hlídat také vlastní království.
A vzhůru do útoku. V této strategii se stanete králem, velitelem vojsk, vojevůdcem… jak chcete. Hlavní náplní je spravovat vaše království tak, aby bylo bojeschopné jak proti AI, tak proti královstvím, která vytvořili ostatní hráči. Na produkci vojáků samozřejmě potřebujete finance a železo, takže postavíte také doly, štoly a pokladnice na jejich uskladnění. Kasárny a jejich upgrade vám odemknou různé druhy vojáků, a tak si můžete vytvořit vlastní strategii boje.
Současně nesmíte zapomínat také na obranu. Hradby a všelijaké objekty vám zajistí bezpečí. Všechno se dá upgradovat, abyste byli stále lepší a mohli vesele hromadit vojsko i bohatství na další rozvoj.
Samotné boje dávají pěkný prostor pro strategii, a to díky jednotkám. Základní pěšák, silný obr, lučištník, „bomberman“, každý z nich se dá uplatnit na jinou situaci a také je můžete vysílat do boje z různých úhlů a v libovolném množství. Za boje proti dalším hráčům získáváte „glorifikační“ body.
Všechno je hozeno do 3D grafiky, která vám umožní solidní přiblížení a také otáčení hrací plochy. Jedinou nepříjemností je nutnost připojení k síti (byť je to logické) a rozvržení hrací plochy. Ta je zbytečně přeplněna ikonkami, což nepůsobí moc dobře. Na druhou stranu je velmi bohatá obsahem. Pravda, sice je to klon Clash of Clans, ale velmi povedený a také zábavný a návykový.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Greed for Glory: War Strategy Greed for Glory: War Strategy Greed for Glory: War Strategy Greed for Glory: War Strategy Greed for Glory: War Strategy Greed for Glory: War Strategy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce