recenze

Fender Bender

Fender Bender

Zatímco ve většině závodních her se vyplácí vyhýbat se jakýmkoliv kolizím, ve hře Fender Bender se vám tato strategie nemůže osvědčit. Důvod je prostý, máte zde za úkol rozsekat své soupeře na maděru.
Fender Bender je arkádovka jak vyšitá. Typických úkolů jako je například dojet z místa A do místa B jste tu úplně ušetřeni. Limitováni jste pouze časem nebo vybraným herním módem a s ním souvisejícími úkoly. V každém z nich se vám pak vyplácí, více či méně, škodit svým protivníkům a nejlépe je úplně odstraňovat vydatnou palbou ze zbraní, jež si můžete po cestě posbírat. Nabízí se jich docela pestrý arzenál – některé jsou účinné na dálku, jiné zase nablízko, ale najdeme mezi nimi i miny nebo koule s bodáky, které rotují kolem střechy auta. Nezapomnělo se však ani na obranné techniky, a tak si polepšíte třeba i o štít, opravu vašeho vozu, nebo přidaného turba.

I když se tu nabízí pouze 2 herní prostředí, hra nabírá na rozlehlosti celkem 3 herními módy, 5 nabízenými automobily a především potom velmi slušnou umělou inteligencí, která vám nedá vůbec nic zadarmo. Vše je pak zahaleno ve velmi slušivém grafickém kabátku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

PavelH

PavelH | 01.08.16 v 00:44

Super nářez.

hajzlos

hajzlos | 28.07.15 v 10:03

škoda že jen dvě mapy


galerie

Fender Bender Fender Bender Fender Bender

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce