recenze

Minestein 3D

Minestein 3D

Minestein 3D je v podstatě přesný mix stařičkého Wolfensteina 3D a stále ještě žhavého hitu Minecraft. Určitě jde o další z nezávislých her, která by neměla ujít vaší pozornosti.
Pokud jste uvedené hry nehráli a ani nevíte, o co se jedná, pojďme si je alespoň letmo přiblížit:

Titul Wolfenstein 3D se počítá mezi jednoho z pradědečků všech současných 3D stříleček, který v roce 1992, kdy byl uveden na trh, šokoval svou protinacistickou tematikou – v roli hlavního hrdiny, spojeneckého špiona Williama Blazkowicze jste zde kosili zástupy vojáků Třetí říše. Pomineme-li námět, pořád šlo o skvělou first-person střílečku, která svého času neměla obdoby. Oproti tomuto kontroverznímu titulu zůstala hra Minecraft docela při zemi a hráčům nabízí rozlehlé světy, v nichž si mohou vybudovat úplně vše, co mu jeho fantazie dovolí. Jde o titul, který pomohl definovat nový herní žánr – tzv. sandbox hry, tedy jakési virtuální stavebnice.

Minestein 3D potom nabízí navlas stejnou grafiku jako Wolfenstein 3D, přičemž mezi módy stavění a střílení si můžete libovolně přepínat – v jakémkoliv okamžiku na jakémkoliv místě. Jedinou chybkou, kterou jsem vypozorovala, je příliš citlivé ovládání, na což se ale časem dá zvyknout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Sůvička

Sůvička | 21.12.16 v 17:16

Zajímavá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 03.08.16 v 08:49

hmmmmmmm

SzotekCZ | 26.07.12 v 13:38

Svoje levely nejdou uložit?


galerie

Minestein 3D Minestein 3D Minestein 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce