recenze

Battle Command!

Battle Command!

Pozor, pozor! Vojáci do zbroje! Generálové zase ke svým plánům! Čeká nás hra plná lítých bitev a strategických přesunů po mapě!
Strategická hra Battle Command! se odehrává ve dvou rovinách. Zprvu rozšiřujete svoji základnu, což obnáší stavbu těžebních věží, které vás zásobují surovinami, ale také skladů, kasáren, obranných zdí nebo střílen.
Po stavbě základny samozřejmě přichází na řadu nábor jednotek a samotný boj. V boji můžete sledovat singleplayerovou linii nebo rovnou zaútočit na některého hráče on-line. Jakmile se dostanete na mapu útoku, v dolní liště se vám objeví dostupné jednotky, které umísťujete na mapu tak, aby dokázaly zničit stanovený cíl. A tím se smyčka uzavírá. Jakmile se vám totiž podaří vyhrát, budete odměněni penězi, které můžete utratit za vylepšení své základny nebo rekrutování dalších jednotek.
Battle Command! je především díky multiplayeru velice chytlavou hrou, která by neměla chybět ve sbírce žádného správného stratéga. Škoda jen že prostředí je hodně nevýrazné.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

frodopipin

frodopipin | 08.02.16 v 16:54

výborné


galerie

Battle Command! Battle Command! Battle Command!