recenze

Racing Rivals

Racing Rivals

Vrnící zvuk dvou dravých automobilů a jedna krátká rovinka, kde mohou ukázat, který z nich má pod kapotou více koní. Perfektní závodní hra vystavěná na těch nejlepších automobilových značkách světa!
Závodní hra Racing Rivals je rozdělena na singleplayer a multiplayer. V příběhové části se snažíte pomalu vyřadit všechny členy znepřáteleného gangu. Jakmile se vám to povede, dostanete možnost vstoupit do další výkonnostní třídy atd. Za každý závod potom samozřejmě dostáváte také finanční ohodnocení a své peníze pak můžete vrážet do upgradů a tuningu. Výběr je přitom velice široký a dobře rozumět mu bude tak leda kvalifikovaný automechanik.
Co se týče multiplayeru, ten funguje na principu navrhování a přijímání sázek. Vyberete si protivníka podle obrázku a nezapomínejte, že vzhled vás často oklame. Navrhnete mu, o kolik peněz chcete v závodě jet, a hurá do akce! Občas však zůstanete úplně na suchu, což spraví jenom pravidelné vyzvedávání denních bonusů nebo výhra singleplayerových závodů, v nichž nemůžete nic ztratit. Výborná hra s výbornou hratelností, možná ještě lepší než CSR Racing na Androidu.

Naleznete v App Store
LadyAmbientte

autor
Lucie Jiříková / LadyAmbientte

Skóre

88 %

další recenze tohoto autora


podobné renceze


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

DoDoTom68

DoDoTom68 | 29.05.14 v 12:30

pekná grafika a dobrý upgrad a tuning vozidla.


galerie

Racing Rivals Racing Rivals Racing Rivals Racing Rivals

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce