recenze

Gyro

Gyro

Pokud si i vy myslíte, že v jednoduchosti je síla, tuto hru si prostě nemůžete nechat ujít. I přes dost odlišný námět se hodně podobá Tetrisu a to hned ze dvou důvodů. Zaprvé je velmi návyková a zadruhé se v podstatě nikdy nepropracujete až do zdárného konce. Závěr hry nastane vždy až ve chvíli, kdy už nebudete stíhat. A jaký je tedy princip hry?
Ve středu displeje je kolečko, tedy tzv. Gyro, rozdělené na tři různobarevné části. Ze stran displeje k mateřskému kolečku přilétávají menší kolečka příslušné barvy a vy se je otáčením Gyra snažíte polapit do správných výsečí. Za každé správně chycené kolečko jste odměněni body, ale když se netrefíte, body se vám ubírají a hra se tím postupně nachyluje do svého konce.

Aby to nevypadalo zase až tak jednoduše, občas se vám nabídne i nějaký ten bonus, třeba v podobě ochranného štítu. Hra se ovládá otáčením kolečka, nebo na liště v dolní části displeje. Je jen na vás, co vám bude vyhovovat víc – v průběhu hry můžete mezi oběma variantami libovolně přecházet. Konečné skóre lze porovnávat lokálně v žebříčku v telefonu, nebo s přáteli na Facebooku.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Gyro Gyro Gyro

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce