recenze

Royal Revolt 2

Royal Revolt 2

Staňte se neohroženým mladým panovníkem a starejte se o chod své říše, ať jenom rozkvétá!
Royal Revolt 2 je ve své podstatě obrácenou tower-defense strategií, v níž se se svým hrdinou snažíte dobýt hrady svých protivníků, přičemž musíte vyvolávat speciální útoky, kouzla, ale i podpůrné jednotky různých schopností a dovedností.
Ve hře však narazíte také na skutečné tower-defense principy, neboť hra je ve své podstatě on-line multiplayerovka, v níž dobýváte hrady ostatních hráčů a snažíte se ubránit svůj vlastní. Vedle útočení na protihráče se tedy musíte věnovat i rozšiřování hradu, nakupování podpůrných budov a jejich upgradování, ale hlavně vytváření složitého obranného systému. Uličku, kterou nájezdníci budou putovat k vašemu hradu, tak v podstatě stavíte vy - včetně umístění obranných věží, pastí, ale i určování samotného tvaru uličky, čímž se hra podstatně liší od svého předchůdce Royal Revolt.
Royal Revolt 2 je jednou z nejlepších strategií pro telefony a tablety s Androidem a iOS, takže pokud máte rádi mechaniky tower-offense a tower-defense her rádi, ve vašem dotykovém zařízení by vám neměla chybět!

Naleznete v App Store

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Petosko

Petosko | 27.02.16 v 18:06

good


galerie

Royal Revolt 2 Royal Revolt 2 Royal Revolt 2 Royal Revolt 2 Royal Revolt 2 Royal Revolt 2