recenze

NBA: King of the Court 2

NBA: King of the Court 2

Ukažte vaše basketbalové schopnosti a staňte se hvězdou NBA. Cesta ke slávě však vede přes spoustu proměněných hodů a… peněz.
Vcelku zajímavý herní počin, ve kterém se jakožto nýmand z ulice rozhodnete stát basketbalovým profesionálem. Začínáte na dvorku před domem a stačí jen sázet jeden koš za druhým. V podstatě stačí jen namířit a určit výšku hodu, protože hod sám se po „tapnutí“ děje automaticky. K postupu dál musíte plnit zadané úkoly a to ještě v časovém limitu, takže si musíte nějak pomoct. V první řadě jsou tu modré figuríny, které vám při zásahu přidají pár vteřinek k dobru a nějaký ten power-upový míč. Naopak červení hráči z lepenky vás oberou o kvalitní míče a pár následujících střel bude dost špatných.
Power-upy, které získáte během hry, vám pomohou rychle nasbírat body a splnit mise. Můžete využít různé objekty v pozadí, které vám při zásahu přidají další bonusové body. Graficky je hra taky fajn, takže kde je zádrhel? Po tutorialu je vám bez placení zpřístupněn pouze jeden stadion, a tudíž jen jedna várka questů. Po jejich splnění budete vyzváni k zakoupení rozšiřujícího balíčku. Ani multiplayerová sekce nezafungovala. Od hry jsem měl větší očekávání, snad by to nějaká aktualizace s vícero oblastmi a fungujícím „mulťákem“ napravila. Takto je to záležitost jen na pár minut.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

NBA: King of the Court 2 NBA: King of the Court 2