recenze

Magic Rampage

Magic Rampage

Akční plošinovka s prvky RPG. Proklestěte si cestu stále obtížnějšími dungeony, likvidujte nepřátele i zlé bosse a skákejte přes překážky. Za nasbírané mince pak můžete nakupovat nové zbraně, lektvary i výstroj.
Klasická plošinovka ze staré školy, ve které se probíjíte skrze haldy nepřátel a sbíráte loot. Každý level představuje bludiště plné nástrah, a tak kromě hack-and-slash akce musíte pozorně skákat a sem tam popostrčit bednu či otevřít dveře. Nechybí ani tajné chodby, ve kterých se dají získat opravdu cenné oblečky nebo zbraně pro vaši postavu. Průchod hrou velmi pěkně osvěžují také další postavy, na které narazíte a snažíte se je ochránit. Kromě toho, že se také něco dozvíte, můžete opět získat silný předmět do svého inventáře. Dojde také na tuhé bossy, u kterých už se notně zapotíte. Celý ten mix boje a hopsání působí velmi dobrým dojmem. K dispozici vám je obchod, ve kterém můžete leccos užitečného nakoupit. Hledáte-li fajn hopsací akcičku s prvky RPG, hra Magic Rampage vás nezklame.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

erik pernik | 11.11.17 v 00:25

Stary, ale dobry. Hlavne je super, ze kdyz tady su pres mobil, kliknu a hodi me to rovnou do googleplay a muzu stahovat :-).

Sajmon 23LBC | 10.11.17 v 19:14

99%!!!!!!!!! Jednoznacne!!!### Tesim se na multiplayer, krery az bude hodnotim za sto. Jedina hra, ktera me na androidu jako herni platforme bavi. Rikal tady nekdo Diablo ze strany? :)


galerie

Magic Rampage Magic Rampage Magic Rampage Magic Rampage Magic Rampage Magic Rampage