recenze

Tap Sports Baseball

Tap Sports Baseball

Co si takhle zahrát baseball? Že je to složitá hra? V této verzi dovedete váš tým k vítězství pouze jedním prstem.
Hra probíhá formou jednotlivých směn a podle pravidel baseballu – 4 mety, 3 outy a změna. Vzhledem k tomu, že se můžete vyoutovat za minutu hry, je dobré rozehrát několik zápasů současně. V tabulce pak vidíte, kdo už na vaši hru reagoval a kde už můžete pokračovat.
K dispozici jsou možnosti upgradu jednotlivých herních složek a vylepšit lze jak pálkaře, tak nadhazovače a celkovou hru v poli. Na to ovšem potřebujete peníze za hraní zápasů a samozřejmě za vítězství. Nechybí ani možnost draftů nových hráčů, získávání volných hráčů, a to všechno s oficiální licencí.
Samotná hra pak představuje sice jednoduchý, ale velmi zábavný herní model. V podstatě stačí jen ve správný okamžik „tapnout“ na displej. Ve hře jsou všechny baseballové strategie, jako třeba kradení met nebo nechat „vyházet“ nadhazovače a získat metu zdarma. Vše navíc v pěkné grafice.
Drobné nedostatky vidíme v technickém zpracování, kdy obrazovka občas hůře reaguje na dotek, a ve výši odměň. Za každou směnu dostanete stejně, ať už uhrajete 3 body, nebo žádný. To hodně zpomaluje zisk peněz na další nákupy. Prudící je také reklama vyskakující po každé směně.
Speciální možností je hraní celého zápasu na 9 směn bez čekání, ale na to potřebujete placené tikety za reálné peníze.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

frodopipin

frodopipin | 30.12.14 v 10:00

super


galerie

Tap Sports Baseball Tap Sports Baseball Tap Sports Baseball Tap Sports Baseball Tap Sports Baseball Tap Sports Baseball