recenze

Fast & Furious: The Game

Fast & Furious: The Game

Jedna ruka na volant, druhá na řadicí páku. Výdech. Nádech. Hlavně se koncentrovat. Adrenalin zde poteče proudem.
Rychle a zběsile netřeba nijak dlouze představovat. Snad každý viděl alespoň jeden díl téhle veleúspěšné filmové série, kvůli které začal každý druhý Franta z vesnice tunit svou Škodu 105. Doba pokročila a poměrně nedávno se v kinech zjevil šestý díl. Netrvalo to dlouho a krom filmu jsme se dočkali i hry pro naše mobilní zařízení.

Fast & Furious 6: The Game je poměrně komplexní hrou, ve které není problém se napoprvé lehce ztratit. Hráč si do začátku koupí základní auto, které má možnost tunit prakticky do posledního šroubku. Problémem ovšem budou finance, protože tohle vám prostě maminka nezaplatí. Budete se muset dát na ilegální závodění. Zde to znamená hned dvě věci - buď klasický závod, či soutěžení v driftování. Oboje se jede jeden na jednoho, přičemž vítěz bere vše.

Poměrně nezvyklé je ovšem ovládání a hratelnost. Hráč neovládá samotný vůz, nýbrž jen řazení, driftování a použití nitra. Pouze se správným načasováním dosáhnete na stupeň vítězů. Nutno říci, že je to docela neobvyklé, avšak tuze zábavné řešení. Velice nás potěšila i nádherná grafika, na kterou je opravdu radost koukat. Zamrzí však všudypřítomné mitrotransakce a nutnost čekání na doplnění paliva, za které si odemykáte jednotlivé závodní disciplíny.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

janice11

janice11 | 08.10.16 v 12:16

Závodit neumím.

kokosmen265

kokosmen265 | 22.12.14 v 22:05

auta bezva


galerie

Fast & Furious: The Game Fast & Furious: The Game Fast & Furious: The Game Fast & Furious: The Game Fast & Furious: The Game Fast & Furious: The Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce