recenze

Basket Fall

Basket Fall

Otestujte svůj postřeh a odhad v této jednoduše střižené hře, která vám však dokáže pěkně pocuchat nervy. Na hrací ploše máte koš, ale trefit se s míčkem skrz obroučku nebude vůbec snadné.
Podstata hry spočívá v tom trefit se s míčem do koše. Zádrhel je však v tom, že se míč klimbá nad košem, a tak musíte přesně odhadnout, kdy balón "ustřihnout". Pro skórování můžete využít nejrůznější fintičky, jako odraz od stěny, čistý hod nebo odraz o obroučku. Všechny tyto věci budou zohledněny v celkovém bodovém součtu.
Dále je potřeba říct, že při každém hodu se míč pohybuje jinou rychlostí, přibývají překážky a pozice koše se také mění, takže každý pokus musíte dokonale přesně vyměřit a včas stisknout dotykový displej. A tady je asi největší slabina hry. Ona totiž stačí jediná chyba a musíte jet od začátku. To je, zejména při seznamování s hrou, dost frustrující záležitost. Odměnou při zvládnutí vám však bude solidní zábava a také motivace v podobě sběru mincí. Za ty si můžete koupit nové míče a prostředí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

assaly

assaly | 15.10.16 v 09:49

to mi nejde ani vreálu


galerie

Basket Fall Basket Fall Basket Fall