recenze

Train Legend

Train Legend

Spojujte skrze železnice celý svět, sbírejte součástky a odemykejte nové státy. Velmi jednoduchý princip s vysokou návykovostí – spojujte k sobě stanice stejné barvy a nevynechejte jediný kousek místa.
Krále chytla „lokomotivová horečka“, a tak vám dal za úkol procestovat celý svět a šířit v něm kolejní osvětu. Takže spojte k sobě stanice stejné barvy a postupte dále. Háček je však v tom, že stanic přibývá a žádná dráha se nesmí křížit. Je třeba zapojit mozek a každou trať vymyslet tak, aby nedocházelo ke kolizím.
Každá země obsahuje 20 levelů a v každém z nich lze získat součástku na stavbu lokomotivy. Sbíráním součástek odemykáte nové země a levely, takže rozhodně tuto složku nepodceňujte. A abyste díl získali, stačí jediné – zahrát level na 100 %. To znamená jednak dohrát úroveň na uvedený počet tahů, jednak vyplnit celou hrací plochu. Tím se dostáváme k celkové trvanlivosti hry. Díky tomu budete některé levely hrát znova, navíc je tu i složka skrytých úrovní mimo příběhový mód. Čím jste dále, tím více se spojování tras komplikuje, ale pořád to není nějaká hardcore obtížnost.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 28.02.15 v 22:16

mašinky a koleje

kokosmen265

kokosmen265 | 20.01.15 v 10:11

dost pěkně vymyšleno, zapojit logiku a spojování


galerie

Train Legend Train Legend Train Legend Train Legend Train Legend