recenze

REBUS - Absurd Logic Game

REBUS - Absurd Logic Game

Logická hra, při které uplatníte svoji kreativitu, angličtinu a mozkové závity na maximum. Vítejte v titulu REBUS, kde první pohled nic neznamená.
Originální logický kousek, který budete buď milovat, nebo nenávidět. Přitom vše vypadá až triviálně jednoduše. Před sebou máte obrázek a vy ho musíte pojmenovat, respektive rozluštit, co vidíte. Hra staví na logickém uvažování, ale také na kreativitě. Takže si musíte hrát s písmenky a s jejich pozicí, visuálním zpracováním apod. V podstatě platí, že se nesmíte tak moc upnout na to, co vidíte, ale spíše zkombinovat slova (nebo jejich části). I proto je nutná relativně vysoká znalost angličtiny.
Pro odemknutí dalších rébusů není třeba rozluštit všechny předcházející, takže i když se nedaří, můžete se dostat dál. Kromě toho jsou k dispozici také nápovědy za herní peníze, a pokud se opravdu zaseknete, lze potřebné peníze na nápovědu získat sledováním reklamy. Skvělá hra na přemýšlení, která otestuje vaši slovní zásobu, smysl pro humor, ale také pevnost nervů.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Laugher

Laugher | 09.07.15 v 22:07

stylová grafika a ostré šílenství.


galerie

REBUS - Absurd Logic Game REBUS - Absurd Logic Game REBUS - Absurd Logic Game REBUS - Absurd Logic Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce