recenze

Cut the Rope: Magic

Cut the Rope: Magic

A je tu zase. Ta zelená příšerka, která by se nejraději od rána do večera ládovala bonbóny. Tentokrát však kromě fyzikálního principu a myšlení vstupuje do hry také magie. Pokračování herní série Cut the Rope je nejenom velmi zábavné, ale také osvěžující.
Když vás zlý čaroděj připraví o všechny cukrovinky, je třeba vyrazit do akce a pokořit všechny fyzikálně laděné úrovně. Princip hry je v zásadě stále stejný. Na hrací ploše máte určité objekty, jako jsou plošinky, balónky, dmýchadla, lana apod., s jejichž pomocí vytvoříte určitý mechanismus pohybu. Ten by ve výsledku měl vést k tomu, abyste k příšerce dopravili bonbónek a současně sebrali všechny 3 hvězdy. Otestujete postřeh, rychlost i mozek, protože získat plný počet hvězd není jen tak.
Mezi zbrusu nové aspekty patří využití magie. V rámci úrovní se můžete změnit třeba na kuře a vznést se nebo se zmenšit a dostat se na jinak nepřístupné místo. A kdy toto kouzlo správně použít, to už záleží opět na vás. Také sběr hvězdiček je docela motivující. Odemykáte za ně nápovědu nebo cenné krystaly. Naopak negativně se na hře podepisuje přítomnost herní energie, na jejíž doplnění budete nuceni čekat (nebo platit). V podstatě absolvujete několik úrovní a pak pauzička. Nebít tohoto prvku, byla by to ještě větší pecka.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

frodopipin

frodopipin | 09.02.16 v 07:28

výborná hra, dohrál jsem už všechny díly


galerie

Cut the Rope: Magic Cut the Rope: Magic Cut the Rope: Magic