recenze

Grandpa's Table

Grandpa's Table

Neměl váš děda také takový tajemný stůl, když jste byli malí? Starý stůl skrývá nejedno překvapení. Podívejte se na něj a ponořte se do jeho hlubin. Čeká na vás řádka pěkně zapeklitých rébusů.
Luštěte hádanky a objevujte vzpomínky z dědova života. Velmi hezky udělaný interface vás vtáhne do hry. Tu představují jednotlivé levely, které obsahují hrací plochu s kameny. Vaším úkolem je seskupit kameny k sobě navzdory různým překážkám. Jednotlivé objekty tak musíte nejen šoupat, ale také dávat pozor, abyste se nezablokovali. Jakmile totiž vytvoříte trojici, kameny zůstanou na místě. A když se později přidávají různé barvy, musíte plánovat každý tah. I z toho důvodu je skvělá možnost vrácení jednotlivých tahů.
Na desce se dále vyskytují také hvězdičky. Ideální je mít všechny tři. Jejich sběrem si odemykáte nápovědy užitečné do vyšších úrovní, kde už notně přituhuje.
Hezky vymyšlené, fajn atmosféra i grafika. Zkrátka povedená logická hříčka. Jen před každým hraním musíte zkouknout reklamní obrazovku.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Grandpa's Table Grandpa's Table