recenze

Dungeon Crawler

Dungeon Crawler

Chcete zachránit princeznu? Prosekejte si cestu skrze dungeon plný potvor a překážek. Místo máchání mečem ale budete muset spíše zapojit mozek a mít hbité a prsty.

Hra nabízí poměrně jednoduché grafické rozhraní, ale to neznamená, že by vás nečekala povedená zábava. Na hlavní obrazovce máte 4 budovy, v nichž můžete nakupovat nějaká ta vylepšení a boosty, které se během dobývání dungeonu budou hodit. Vaši cestu představuje de facto jen chodba, na které se objevují příšery, a dva postranní panely. No a právě tyto panely otestují vaše schopnosti. Pomocí dotykového displeje musíte vertikálně nebo horizontálně posouvat jednotlivé pásy a snažit se vytvořit alespoň trojici téhož druhu/symbolu. Tímto způsobem bojujete s nepřáteli či otevíráte dveře do další části chodby. Důraz je kladen především na rychlost, takže musíte svižně spojovat objekty a tvořit komba, než vás pohyblivá obrazovka pohltí.
Samozřejmě, že za nasbírané objekty získáváte zkušenosti i peníze, za které vylepšujete například zbraně, a tak se v dungeonu postupně dostáváte dál a dál. Hře zpočátku trochu schází tempo a osobně mi vadí, že se nedá vypnout lehce rušící vibrace mobilního zařízení.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Laugher

Laugher | 11.07.15 v 01:31

Dynamické osvětlení rozsvítí vězení


galerie

Dungeon Crawler Dungeon Crawler Dungeon Crawler

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce